Yangın Kapısı Modelleri Fiyatları

Wiki Article

Tasar çizim gereği yangın kapıları her devran kapalı tutulur, otomatik kapanma özellikleri vardır ve peyda tutulması yangın mevzuatına bakılırsa ekseriyetle güvenlik kurallarına uymazdır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına vesile olabilir.

Antrparantez, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çift kanatlı yangın bapsı Yangın Kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında dikkat edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin yalnızca amacı midein yangın kapısı kullanılabilmesi muhtevain bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Güzel yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun alınması midein en önemli adımdır. 

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının Yangın Kapısı üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar muhatara görmez.

Menteşeler: Metal menteşeler, yangın sırasında bapnın çerçeveye bentlı konumda kalmasını sağlamlar.

Yani, asliye üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek ciğerin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli tahliye midein kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page